Rreth Nesh

Rreth Nesh

Themeluar ne vitin 1999 nga Adrian Andoni, me te ardhura te mbledhura nga emigracioni, kompania jone ka njohur vetem rritje. Fokusuar ne Interior Design, bashkepunimi yne me arkitektet me te mire vendas dhe te huaj ka pasur gjithnje ne fokus deshirat e klienteve tane.

Me nje investim prej 300,000 Dollaresh, kompania zhvendoset ne ambjentet e reja, ne vitin 2001. Ne vitin 2016 investohen rreth 50,000 Euro ne makineri. Shume prej investimeve serioze ne Shqiperi i kane besuar mobilimin e brendshem kompanise tone.

Bare, restorante dhe banesa kane qene produktet tona kryesore si: salla e pritjes ne institucionin e Presidences, City Park, QTU, Bar "Amorino", Qendra Tregtare "Toptani", Bar Restorant "Delano", dhe shume banesa private si apartamente dhe vila.

Ne vitin 2017 prodhohet produkti i pare me synim tregun Europian.

Mund të besoni stafin tonë të ekspertëve për t'ju ndihmuar të bëni blerjen tuaj të ardhshme të mobiljeve të kënaqshme!

Na dërgoni një mesazh dhe do t'iu kontaktojmë së shpejti

më shumë

Na ndiqni

Mënyra më e mirë për të qëndruar të azhurnuar reth punës sonë, është të na ndiqni në një nga llogaritë e mediave tona sociale.